Maalausliike Laitila Oy

Olemme vuoden 2012 maalausurakoitsija

Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.

Täyden palvelun Maalausliike Laitila Oy Rovaniemellä

Veljekset Kari ja Antti Laitila perustivat Maalausliike Laitila Oy:n vuonna 1994. Maalausliikkeemme erikoisalaa ovat rakennusliikkeille ja rakennuttajille tehtävät toimitila- ja huoneistomaalaukset sekä julkisivutyöt, mutta asiakaskuntaamme kuuluu myös yksityisasiakkaita.

Laajaa osaamista

Yrityksemme palveluihin kuuluu kattava valikoima alan palveluja perinteisistä maalaustöistä tasoitetöihin ja tapetoinnista julkisivutöihin. Lisäksi tarjoamme ainoana Rovaniemen alueella myös luvanvaraista palosuojamaalausta.

Tutustu palveluihimme!

Jatkuvaa kouluttautumista

Vuonna 2011 yrityksemme liikevaihto oli 1,4 miljoonaa ja yrityksessämme työskentelee keskimäärin 13 henkilöä. Panostamme jatkuvasti henkilökunnan ammattitaitoon, joten yrityksemme henkilöstön pysyvyys onkin korkealla tasolla. Vanhimmat työntekijät ovatkin olleet palveluksessa perustamisesta lähtien.

Pidämme työvälineet ja koneet ajanmukaisina, jonka lisäksi seuraamme myös alan materiaalikehitystä jatkuvasti. Olemmekin mukana myös toimittajien tuotekehitysprojekteissa.

Kysy lisää

Olemme Pintakäsittely ry:n jäsenyritys ja meidät valittiin vuoden 2012 maalausyritykseksi. Tämän lisäksi yrityksemme Antti on toiminut jo 10 vuoden ajan Rovaniemen maalarimestariyhdistyksen puheenjohtajana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!